Følgebil og Varetaxi i Stavanger og Sandnes

Følgebil er en tjeneste Norvass Transport tilbyr. I tillegg til følgebil tilbyr vi varetaxi for våre kunder. Vi kjører følgebil og varetaxi over hele landet, men har flest oppdrag i Rogaland, Stavanger og Sandnes. Norvass Transport er et firma for oljebransjen. Først og fremst er vi en oljetransportør.

Følgebil

Følgebil i Stavanger og Sandnes er en tjeneste vi leverer til våre kunder. Følgebil er nødvendig når en transportør skal transportere farlig gods, varer og eiendeler. I tillegg er følgebil nødvendig når man transporterer materialer som medfører risiko for skade på liv, helse, miljø og materielle verdier. Avhengig av transportmåte og transportstrekning kan det stilles spesielle krav om forsendelsesmåte, spesialmerking, lisenssøknad, følgebil eller andre spesielle tiltak for å begrense risiko for skader. Kontakt oss på tlf: 98 45 69 45 for mer informasjon om tjenesten følgebil i Stavanger og Sandnes.

Varetaxi

Varetaxi for oljebransjen er det vi fokuserer på. Vi kjører ekspresser over hele landet og har 24 timer service. Varetaxi inkluderer vareutkjøring, sjåførutleie på lastebil og små flytteoppdrag. I tillegg inkluderer varetaxi diverse budtjenester. Vi er raske og effektive med brev og små pakker. Kontakt oss på tlf: 98 45 69 45 for mer informasjon om tjenesten varetaxi i Stavanger og Sandnes.